سایت بدون – پیش دیابت (Prediabetes ) وضعیتی است که قند خون شما از نظر مزمن زیاد است اما نه آنقدر زیاد که به عنوان دیابت واقعی طبقه بندی شود. اما این شرایط با خطرات سلامتی بسیاری همراه است که کمترین آن احتمال ابتلا به دیابت کامل نوع ۲ است.
هنگامی که این اتفاق می افتد ، شما باید هر روز قند خون خود را کنترل کرده و در صورت لزوم ، انسولین تزریق کنید. چرا که در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلب ، کلیه ها و لوزالمعده و همچنین سکته های مغزی قرار دارید. طول عمر کلی هر دیابتی تقریباً ۱۰ سال کوتاهتر از میانگین بقیه است.
اگر به شما مبتلا به پیش دیابت شده اید ، لازم است که فوراً در سبک زندگی خود تغییر ایجاد کنید. وقتی این کار را انجام دادید ، می توانید از دیابت دوری کنید و در واقع پیشگیری از دیابت را به طور کامل معکوس کنید. اگر اضافه وزن دارید (یکی از مهمترین فاکتورهای خطر ابتلا به پیش دیابت) ، کم کردن وزن می تواند نیاز به انسولین و کنترل قند خون را تا حد زیادی کاهش دهد
به منظور مقابله با پیشگیری از دیابت ، بهترین راهکار شما خوردن مانند یک دیابتی است که آسان نخواهد بود ، اما قطعاً ارزشش را دارد. در زیر ۷ مورد از بدترین غذاهایی که برای یک دیابتی وجود دارد را معرفی می کنیم . برای حذف این موارد از رژیم غذایی خود تلاش کنید
۱٫ غذاهای قندی
تعجب ندارد. دیابت وضعیتی است که انسولین بدن شما از قند موجود در جریان خون شما غلیظ ترمی شود و دیگر نمی تواند آن را به انرژی تبدیل کند. برای جلوگیری از افزایش موردهای خطرناک در سطح گلوکز خون ، افراد دیابتی باید مراقب خوردن قند باشند. این به معنای اجتناب از چیزهایی است که شکر دارند مانند آب نبات ، سودا و دسرهای پخته شده.
با این حال ، بدن ما واقعاً به قند برای سوخت رسانی به تمام مراحل زندگی احتیاج دارد ، بنابراین نیازی نیست که از این همه اجتناب کنید. نکته مهم این است که بیشتر از شکل های میوه ای از غذاهای شیرین خود لذت ببرید. میوه حاوی فیبر به همراه قند است که می تواند میزان شکر درخون شما را تعدیل کنداگر به همراه میوه خود یک میان وعده با پروتئین بالا میل کنید ، از آن قند نیز بهتر استفاده خواهید کرد.
۲٫ آب میوه
در حالی که میوه بهترین گزینه برای قند است ، نوشیدن آن به شکل آبمیوه اصلاسالم نیست. ا به این دلیل که آب میوه تمام قندهای موجود در میوه را دارد اما هیچ کدام از فیبرها را ندارد. قند همچنین در آب میوه بیشتر از آنچه در میوه یافت می شود غلیظ است. نتیجه نوشیدن آب ، سطح قند خون را بسیار زیاد می کند
آب میوه همچنین آن حس میوه کامل را به بدن شما نمی دهد (فیبر نقش بزرگی در سیری دارد). این می تواند منجر به پرخوری شود .وقتی برنامه غذایی بعدی خود را برنامه ریزی می کنید ، کالری های قندی را فراموش نکنید.
۳٫ برنج سفید ، نان و آرد
حتی مواد غذایی که لزوماً شیرین نیستند می توانند در سیستم بدن شما به قند تجزیه شوند. این قطعاً در مورد نشاسته های تصفیه شده اتفاق می افتد. چیزهایی مانند آرد سفید آنقدر فرآوری می شود که تمام فیبرهای اصلی ، مواد معدنی و ویتامین ها از بین می روند و محصولی را که خیلی سریع هضم می شود ، باقی می گذارند و این گونه به جریان خون شما ضربه می زند.
به همین دلیل باید از غذاهایی مانند نان سفید ، ماکارونی و برنج سفید پرهیز کنید. انتخاب های بهتر شامل غلات سبوس دار مانند برنج قهوه ای یا وحشی و نان های سبوس دار و پاستا وجود دارد.
۴- محصولات لبنی پر چرب
دیابت همراه با بیماریهای دیگر از جمله ناراحتی های قلبی و عروقی خطر بیشتری دارد. کلسترول بالا ، یک عامل خطر اصلی برای بیماری های قلبی است ، بنابراین آسیب های ناشی از دیابت را تشدید می کند. مطالعات نشان داده اند که یک رژیم غذایی حاوی چربی اشباع شده در واقع می تواند مقاومت در مقابل انسولین را بدتر کند ، و این امر باعث می شود که پیش دیابت معکوس شود.
بهتر است از لبنیات پرچرب مانند ماست ، خامه ، پنیر خامه ای ، کره و بستنی عبور کنید. خوشبختانه ، محصولات کم چربی از این محصولات وجود دارد که شما هم می توانید در حد اعتدال از آن ها لذت ببرید. شیر آووکادو و نارگیل غذاهای جایگزین هستند که می توانند به جای لبنیات استفاده کنید
۵- غذاهای سرخ شده
غذاهای سرخ شده به دلیل داشتن چربی و کالری ،بسیار مشکل ساز هستند و به سرعت شما را چاق می کنند. تاثیر سرخ شده های متفاوت است به عنوان مثال ، سیب زمینی سرخ شده ، بیشتر از مرغ سرخ شده قند خون شما را افزایش می دهد ، زیرا سیب زمینی دارای حد زیادیاز کربوهیدرات است در حالی که مرغ حاوی پروتئین بیشتریدارد ، هرچند مرغ هنوز هم مشکل ساز است.
مرغ و سیب زمینی هر دو با طبه متفاوت می توانند بسیار سالم باشند. با سرخ کردن ، چربی اضافی،جذب قند را کند می کند ،اما هنگامی که فیبر آن ها بماند داستان به کلی متفاوت است .
۶-الکل
انواع مختلف الکل حاوی مقادیر مختلف قند هستند و می توانند باعث بالا رفتن یا افت سطح قند خون شوند. مطالعات نشان می دهد افرادی که الکل زیادی می نوشند در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت هستند و خطر ابتلا به پیش دیابت هم به همان نسبت بالا می رود
۷٫ برش های چرب گوشت
برخی از قسمت های گوشت از چربی های اشباع بسیار زیادی تشکیل شده اند. ، مطالعات نشان می دهد که اجزای گوشت قرمز که با سدیم فرآوری شده اند می توانند با مقاومت مقابل انسولین خطر دیابت را افزایش دهند .همچنین نیترات موجود در گوشت فرآوری شده بر لوزالمعده تأثیر منفی می گذارد ، جایی که انسولین مورد نیاز برای تبدیل قند به سوخت را تولید می کند.
برای مقابله با پیشگیری از دیابت ، باید از خوردن برخی قسمت های گوشت خودداری کنید ، قسمت هایی که چربی بیشتری دارند اصلا بهتر است که به گوشت مرغ، بوقلمون ، ماهی و..فکر کنید