رفع اعتیاد به فناوری با جنبش با من بازی کن نه با موبایلت

http://www.mmediadesign.co.uk/wp-content/uploads/2017/09/shutterstock_shutterstock_644852131.jpg
صدها نفر با عضویت در جنبش «با من بازی کن نه با موبایل» در هامبورگ آلمان، اعتیاد به فناوری را طور دیگری بیان کردند.
سایت بدون- امیل ۷ ساله به این موضوع فکر کرد که چگونه می‌تواند باعث شود تا والدینش به‌جای بازی با موبایل با وی بازی کرده و او را سرگرم کنند.
او با دیدن تظاهراتی در آلمان، تصمیم گرفت فراخوانی را با موضوع با من بازی کن نه با موبایل راه بیندازد که از قضا مورد استقبال هم قرار گرفت و بیش از
۱۵۰ نفر در روز اصلی فراخوان یعنی ۸ سپتامبر وی را همراهی کردند.
از سوی دیگر هزاران نفر نیز در فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی از ایده وی حمایت کرده و به‌صورت مجازی به او پیوستند. مارتین پدر ۳۷ ساله امیل به اشپیگل گفت: دخترم دوست دارد من با او باشم و با او ارتباط برقرار کنم، چراکه من کاملاً غایب بوده و زمانی که وی به من نیاز دارد، کار دیگری انجام می‌دهم.
موضوع اعتیاد فرزندان به ابزارهای دیجیتال و فناورانه موضوع داغ در کشورهای غربی است اما حالا به‌ دوراز این موضوع، بحث درخواست کودکان از والدین مطرح‌شده که درخور اهمیت است.
در نظرسنجی اخیر بیش از
۳۳ درصد از هزار شرکت‌کننده گفتند آرزو می‌کنند تا والدین خود را بدون ابزارهای دیجیتالی در خانه ببینند.
موضوع اصلی به گفته «ران دال» از دانشگاه کالیفرنیا این است که بچه‌ها دوست دارند والدین به‌جای توجه به موبایل ، لپ‌تاپ و… به آنها توجه نشان دهند. جالب اینکه ۱۶ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی اعلام کردند عضو شبکه‌های اجتماعی هستند و ۲۲ درصد از آنها گفتند چند بار در یک ساعت اکانت خود را چک می‌کنند.
«جنی رادسکی» از دانشگاه میشیگان می‌گوید: برخی از والدین برای فرار از پرداختن به مسائل کودکان خود را سرگرم ابزارهای دیجیتال می‌کنند و از مشکلات بچه‌های خود طفره می‌روند. از سوی دیگر بچه‌هایی که والدین خیلی فناورانه دارند، سوء رفتار بیشتری هم در جامعه دارند.
از سوی دیگر نظرها در مورد شبکه‌های اجتماعی نیز تغییر یافته است. در سال ۲۰۱۶ بیش از ۶۶ درصد از جوانان در یک نظرسنجی اعلام کردند شبکه‌های اجتماعی مهم است اما این رقم در سال ۲۰۱۸ به ۵۷ درصد رسید. مؤسسه تحقیقاتی Ampere Analysis نیز اخیراً نوشت: گرایش به شبکه‌های اجتماعی در ۲ سال اخیر کاملاً تغییریافته است.

مطلب پیشنهادی

حتما باید دید/ بابل؛لایه های زیرین ارتباطات انسانی

سایت بدون – فیلم بابل (Babel) محصول سال ۲۰۰۶، به کارگردانی الخاندرو گونزالس اینیاریتو، یکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *