بازگشت مهدی فخیم زاده بعد از ۶ سال به تلویزیون

مهدی فخیم‌زاده پس از ۶ سال، در مقام سازنده با یک مجموعه پلیسی در تلویزیون همکاری خواهد کرد

سایت بدون – با گذشت شش سال از آخرین مجموعه تلویزیونی پلیسی به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده، این سریال‌ساز برجسته قرار است با نویسندگی یک مجموعه پلیسی دیگر به تلویزیون بازگردد. او حتی ممکن است کارگردانی این سریال را برعهده بگیرد. نگاهی به کارنامه حرفه‌ای مهدی فخیم‌زاده در تلویزیون، ما را به این تجربه جدید، امیدوار می‌کند. پلیسی‌های جذاب فخیم‌زاده

سابقه مهدی فخیم‌زاده در تلویزیون درخشان است. مجموعه «خواب و بیدار» در ابتدای دهه ۸۰، یکی از پربیننده‌ترین و جذاب‌ترین سریال‌های پلیسی تاریخ تلویزیون است که پخش آن از شبکه آی‌فیلم، همچنان با استقبال مخاطبان همراه است. با گذشت نزدیک به دو دهه از این سریال، نام رویا نونهالی برای بسیاری از مخاطبان مترادف «ناتاشا» است. فخیم‌زاده تا هشت سال بعد، «هم‌نفس»، «حس سوم»، «بی‌صدا فریاد کن» و «ساختمان ۸۵» را ساخت که همگی به موفقیت‌های نسبی رسیدند، با این حال هیچ‌کدام «خواب و بیدار» نشد. او در نهایت در سال ۹۳ سریال «فوق سری» را جلوی دوربین برد که تجربه ناموفقی از آب درآمد.

«فوق سری» و دوری ۶ ساله

مجموعه پلیسی «فوق سری» که با رگه‌های کمدی، به عنوان سریال نوروزی شبکه یک در سال ۹۴ انتخاب شده بود، در رقابت سریال‌های نوروزی آن سال فروغ چندانی نداشت و شکست خورد. فخیم‌زاده که کارگردانی و بازی در نقش اصلی این سریال را بر عهده داشت، یک شب مانده به آخرین قسمت، در یک پست مجازی درخصوص تغییرات سریال ابراز نارضایتی کرد و با بیان این که سریالش «سلاخی» شده، نوشت: «دوستان عزیز سریالی که این روزها به نام «فوق سری» از شبکه یک سیما پخش می‌شود، سریال من نیست، بلکه لاشه‌ای لت‌وپارشده از سریالی است که من ساختم.» هرچند هیچ‌گاه به طور رسمی، دلخوری مهدی فخیم‌زاده از این اتفاقات، به عنوان دلیل جدایی او از تلویزیون مطرح نشد، اما او پس از این سریال، تا امروز در فهرست خالقان هیچ محصول تلویزیونی قرار نگرفت و در این فاصله شش ساله، تنها به عنوان بازیگر در مجموعه نوروزی «علی‌البدل» حضور یافت و تا امروز دیگر با سیما همکاری نکرد.

سال‌های ناموفق دوری از سیما

مهدی فخیم‌زاده در این سال‌های دوری از قاب تلویزیون، در مجموعه «دندون طلا» اثر داوود میرباقری حضور داشت که موفقیت نسبی را برایش رقم زد. او سپس با سه فیلم سینمایی به جشنواره و سینماها آمد که یکسره ناموفق بود. «به وقت خماری» به کارگردانی محمدحسین لطیفی، «سوءتفاهم» ساخته احمدرضا معتمدی و در نهایت «مشت آخر» که خودش کارگردانی کرد، آثار ضعیفی از آب درآمدند و نه منتقدان و نه مخاطبان را راضی نکردند. این بازیگر و کارگردان در صحنه فیلم برداری «مشت آخر» در حالی که مشغول موتورسواری بود، آسیب دید که مدتی کارش را متوقف کرد.

در انتظار بازگشت قدرتمندانه

حالا مهدی فخیم‌زاده قرار است با شبکه پنج سیما برای نگارش فیلمنامه یک مجموعه پلیسی معمایی همکاری کند. هنوز کارگردان این سریال که «کارآگاهان جوان» نام دارد، مشخص نشده است، اما این احتمال وجود دارد که خود فخیم‌زاده کارگردانی آن را بر عهده بگیرد. با این حال حتی اگر این اتفاق نیفتد، این برای نخستین بار در شش سال اخیر است که سازنده شماری از شاخص‌ترین سریال‌های پلیسی تلویزیون، در جمع عوامل اصلی یک سریال پلیسی قرار می‌گیرد. فخیم‌زاده اگرچه ورزشکار است و نسبت به ۷۸ سالگی، شرایط جسمی بسیار خوبی دارد، اما به هر حال کارگردانی یک مجموعه تلویزیونی و حداقل شش ماه کار مداوم پر از استرس و فشار، شرایط خاصی می‌طلبد. با این حال او چه در قامت نویسنده و چه در قامت کارگردان، برای هر سریال پلیسی یک برگ برنده است و با توجه به انگیزه‌ای که به دلیل دوری طولانی از ژانر مورد علاقه‌اش دارد، می‌تواند با استفاده از تجربیات موفق خود در این عرصه، بازگشتی قدرتمندانه به عرصه اکشن‌های پلیسی داشته باشد.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل « کار نباشه زرنگه »

سایت بدون – این ضرب‌المثل ایرانی به طنز و کنایه اشاره دارد و معمولاً زمانی …

یک دیدگاه

  1. سالار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *