آشپزخانه ما/طرز تهیه پلوی هفت رنگ


مواد لازم:

برنج معطر ایرانى: ۴ پیمانه / فیله مرغ: نیم کیلو / فلفل دلمه اى رنگى متوسط: ۳ عدد / خلال بادام:

نصف پیمانه / خلال پسته: نصف پیمانه / کره: ۱۰۰ گرم / عرق هل و گلاب: به میزان لازم / زعفران

د مکرده: ۲ قاشق غذاخورى / روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

ابتدا خلال بادام را در عرق هل و خلال پسته را در گلاب مى ریزیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت

خیس کرده و بعد آبکش می کنیم و یک سوم آن را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و کنار مى گذاریم.

فیله مرغ را چند ساعت در نمک، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون می خوابانیم و مزه دار می کنیم. بعد کره

را در تابه ریخته و فیله ها را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. فلفل دلمه اى هاى رنگى را خرد کرده

و در گوشه تابه حاوى فیله ریخته و تفت می دهیم تا نرم شود. توجه داشته باشید که فلفل و فیله ها

نباید با هم قاطى شود. در قابلمه ته دیگ مناسب گذاشته و یک لایه برنج سفید ریخته، یک لایه فلفل

دلمه اى تفت داده شده و یک لایه برنج زعفرانى. لایه هاى بعدى را هم به همین ترتیب مى ریزیم تا

مواد تمام شود و قابلمه را روى دم مى گذاریم. وقتى برنج پخت ابتدا آن را مخلوط کرده و در دیس

ریخته و با خلال بادام، خلال پسته و فیل ههاى مرغ تزیین کرده و سرو می کنیم. البته براى تزیین

می توانیم ازکشمش، زرشک یا هر چیزى که به مذاق ما خوش مى آید استفاده کنیم.

مطلب پیشنهادی

چرا روان‌شناس‌ها این‌قدر به نوشتن افکار و اهداف روی کاغذ اصرار می‌کنند؟/ من بدون سانسور

 سایت بدون – روان انسان پدیده ای پیچیده و چندوجهی است. روان ما نسبت به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *