انتقام‌گیری از دختر جوان بعد از شکست عشقی

سایت بدون – پسر جوان وقتی فهمید نامزدش از ازدواج با او پشیمان شده است، دست به انتقام‌گیری زد. دختری جوان چندی قبل به پلیس فتای استان هرمزگان مراجعه کرد و با ارائه شکایتی، مدعی شد نامزد سابقش اقدام به تهدید و مزاحمت برای او و خانواده‌اش کرده است. این دختر توضیح داد در مدت نامزدی، به اصرار متهم به منزل او رفته و با اجبار و فشارهای گفتاری او مرتکب اشتباه عاطفی شده بود. مدتی بعد این دختر متوجه ناهنجاری‌های شخصیتی پسر جوان شد و تصمیم گرفت نامزدی‌اش را با او به هم بزند، اما نامزدش در‌حالی‌که ادعا می‌کرد عاشق او است و قصد دارد با او ازدواج کند، شروع به تهدیدهای خشونت‌آمیز کرد و بعد از آن دختر جوان را تهدید کرد که اگر به این ارتباط ادامه ندهد، عکس و فیلم‌هایی را که از او گرفته است، منتشر می‌کند.

این پسر به مزاحمت‌های مداوم از‌طریق فضای مجازی ادامه داد و همچنین با رفتن به محل زندگی شاکی، با همسایه‌ها و آشنایان او صبحت کرد و موجب آبروریزی شد. مأموران بعد از دریافت این شکایت تحقیقات خود را آغاز کردند و با تکمیل ادله جرم و مستندات، محل کار و سکونت متهم را شناسایی و این پسر را پس از هماهنگی با مقام قضائی دستگیر کردند. متهم در بازجویی‌ها ضمن ابراز پشیمانی از تهدید و مزاحمت‌ها گفت: در مدت نامزدی با رضایت شاکی روابطه عاطفی داشتیم و بعد از اینکه تصمیم به قطع رابطه‌اش گرفت، او را تهدید کردم، اما محتوایی در فضای مجازی منتشر نکرده‌ام و به علت علاقه زیاد به این دختر مرتکب این اعمال شده‌ام و قصدم ازدواج با او است. سرگرد احسان بهمنی، سرپرست پلیس فتای استان هرمزگان، درباره این پرونده عنوان کرد: انگیزه متهم برای ارتکاب جرم در واقع دلبستگی غریزی، ولخرجی در دوران نامزدی برای دختر جوان و روابط جدی در دوره آشنایی است.

بر همین اساس روابط بیش‌از‌حد نامتعارف با جنس مخالف در دوره نامزدی موجب به‌وجود‌آمدن توقعات و دلبستگی‌های عاطفی با چشم‌پوشی از واقعیت‌ها می‌شود. بنابراین ضروری است سیستم آموزشی کشور در این خصوص برنامه‌های آموزشی مستمر و برنامه‌های فرهنگی منسجم و اثربخشی برای نسل فضای مجازی داشته باشد. سرگرد بهمنی در ادامه گفت: همگام با عصر تکنولوژی، ظهور و گسترش پیام‌رسان‌های متنوع و شبکه‌های اجتماعی مجازی منجر به تغییر سبک و شیوه زندگی نسل جدید شده که این امر در کنار فرصت‌های مثبت و ضروری، تبعات منفی بسیاری به همراه داشته است. از سوی دیگر، دیدگاه‌های سنتی در ساختار جامعه تناسب و همخوانی با این تغییرات ساختاری ندارد. بنابراین شرایط برای آماده‌سازی راهکارهای انعطاف‌پذیر و اجرای تدابیر اثرگذار متناسب با نیازهای جامعه دشوار خواهد بود. برای مقابله هوشمندانه با تبعات منفی یا کاهش اثرات مخرب پدیده‌های ناهمگون اجتماعی، به دیدگاه‌های واقع‌بین و رشد‌یافته نیاز داریم.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آدمی آه است و دمی»

سایت بدون – این ضرب‌المثل کوتاه و عمیق از ادبیات فارسی بیانگر ناپایداری و گذرای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *