مهر نوشت: معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند ارسال پیامک های کلاهبرداری خبر داد و گفت: تمامی اعضا این گروه دستگیر شدند، تا به الان این پرونده هزار شاکی داشته است.
سرهنگ جهانگیر تقی پور اظهار داشت: شرکتهای مختلفی هستند که کار آنها ارسال پیامکهای انبوه به شماره تلفنهای همراه مردم است. این شرکتها شمارهها را به صورت رندوم انتخاب میکنند و هیچ دلیلی برای ارسال پیامک به یک شماره خاص یا یک گروه خاص مانند بازنشستگان ندارند.
وی افزود: این شرکتها در پیامکی که ارسال میکنند یا تماسی که با افراد میگیرند اعلام میکنند که شما در قرعه کشی برنده شده اید و به عنوان مثال قابلمهای که ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد را به ارزش ۵۰۰ هزار تومان به آنها میفروشند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: در مرحلههای بعدی این شرکتها به همین افراد که در مرحله اول اعتمادشان را جلب کرده اند اعلام میکنند شما برنده سکه بهار آزادی یا ماشین شده اید و برای دریافت این اقلام باید فلان مبلغ را به شماره حسابی که به شما اعلام میکنیم واریز کنید و متأسفانه مردم هم دست به این کار میزنند و مبالغی از آنها کلاهبرداری میشود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این سیم کارتها در اپراتورهای مختلف ثبت شده اند یا خیر، گفت: بله، تمامی این سیم کارتها در اپراتورها ثبت شده و بعضاً به اسم افرادی هستند که هیچ اطلاعی ندارند سیم کارتی به نام آنها است و متأسفانه این کلاهبرداران به دلیل شگردهایی که دارند به سختی قابل پیگیری هستند.
سرهنگ تقی پور ادامه داد: شماره کارت بانکی هم که به افراد اعلام میشود شماره حسابهایی هستند که اغلب صاحبان حساب خودشان از داشتن حساب در فلان بانک بی خبر هستند یا اینکه برخی از افراد در ازای مبالغی اندک مدارک خود را برای باز کردن حساب بانکی به این افراد میفروشند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان گفت: این پرونده ۳۴ متهم داشته است که تمامی متهمان دستگیر و تا الان هزار شاکی داشته اند. پرونده همچنان در جریان است و شاکیان همچنان به پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه میکنند.
وی در پایان به مردم هشدار داد: فریب این پیامکها و تماسهای تلفنی را نخورند. اگر افراد جامعه در هر نوع قرعه کشی برنده شوند نیازی ندارند برای دریافت جایزه پول پرداخت کرده یا اطلاعاتشان را اعلام کنند.