لباسی هایی که برای سلامتی ما مضر هستند/نه همین لباس زیبا…

سایت بدون – وقتی صبح بیدار می‌شوید و می‌خواهید برای بیرون رفتن آماده شوید به طور حتم به آب و هوا یا برنامه روزتان نگاه می‌کنید تا لباس مناسبی انتخاب کنید. هرگز به این موضوع فکر نمی‌کنید که آیا لباسی که می‌پوشید روی سلامت شما تاثیر مثبت خواهد داشت یا منفی! می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به عفونت‌های قارچی، ادراری و… باشد یا در طول روز عامل بروز درد یا کوفتگی شود! در این مقاله ۱۲ پوششی را به شما معرفی می‌کنیم که گرچه زیبا هستند، اما برای سلامتتان مضرند.
لباس خواب:
عفونت
اگر عادت دارید شب‌ها مخصوصا بدون لباس زیر، لباس خواب بپوشید، حتما مرتب آن را بشویید. لباس خواب در مواجهه مستقیم با پوست و مخاط‌های بدن است و محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها محسوب می‌شود. توصیه می‌کنیم تنها با لباس زیر و بدون لباس خواب بخوابید.
گن:
درد شکم
گن‌ها و هر نوع لباسی که برای جمع کردن شکم و پهلو استفاده شود می‌تواند سبب درد‌های شدید در ناحیه معده و بروز ریفلاکس شود. اگر مایل به استفاده از این نوع لباس‌ها هستید آن را به ساعات کوتاهی در روز محدود کنید و تنها در شرایط خاص از آن استفاده کنید.
لباس‌های زیر رنگی:
آلرژی
اگر مستعد ابتلا به حساسیت هستید، پوشیدن لباس‌های رنگی می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به حساسیت در ناحیه اطراف واژن شود. در صورتی که سابقه عفونت واژینال دارید، این احتمال بیشتر خواهد شد. همیشه الیاف نخی و سفید را برای لباس زیر خود انتخاب کنید.
جین‌های اسلیم:
عفونت‌های قارچی
و جریان خون نامناسب
جین‌های اسلیم و تنگ با کاهش جریان خون در ناحیه ران و ساق پا زمینه‌ساز حس گزگز و خارش در پا می‌شوند و در برخی موارد حتی می‌توانند به ماهیچه‌ها آسیب برسانند و سبب کوفتگی و خونمردگی شوند. البته مشکل جین‌های تنگ تنها در کاهش جریان خون و کوفتگی ماهیچه‌ها خلاصه نمی‌شود. سایش بافت تنگ پارچه با پوست سبب آسیب‌دیدگی پوست و زمینه‌ساز برخی عفونت‌هاست. در عین حال لباس‌های چسبان مانع از جریان خوب هوا روی پوست می‌شوند و می‌توانند مسبب بروز عفونت‌های باکتریایی شوند که تنها راه درمان آن استفاده از کرم‌های کورتیزون، پمادهای ضدقارچ و آنتی‌بیوتیک‌هاست. اگر شلوار اسلیم دارید، جز در موارد خاص از آن استفاده نکنید و بعد از هر بار پوشیدن آن را بشویید.
مایو:
عفونت مکرر
مایو می‌تواند محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها باشد. الیاف صنعتی مایو برای مدت طولانی رطوبت را در خود نگه می‌دارد و گرم می‌شود. سعی کنید بعد از اتمام شنا فورا مایو را درآورید و ناحیه تناسلی را خشک کنید، در غیر این صورت احتمال ابتلا به عفونت‌های مکرر زنانه در شما بالا می‌رود. هنگام خرید مایو نیز به اندازه آن توجه داشته باشید و انواعی را انتخاب کنید که بیش از حد تنگ نباشد و به پوستتان نچسبد.
لگ:
عفونت مکرر
لگ شلواری چسبناک است و با تماس نزدیکی که با پوست دارد، مانع تنفس عادی پوست می‌شود. لگ‌ها معمولا بسیار آلوده‌تر از آنچه هستند که گمان می‌کنید. سعی کنید تنها در جلسات ورزش لگ بپوشید و بعد از هر ۲ بار استفاده آن را بشویید.
لباس‌های سرهمی:
عفونت ادراری
لباس‌های سرهمی مورد علاقه بسیاری از خانم‌ها و آقایان است، اما استفاده از سرویس بهداشتی با این لباس‌ها سخت است و افرادی که معمولا آنها را می‌پوشند، کمتر آب می‌نوشند تا نیازی به سرویس بهداشتی نداشته باشند و گاهی با نگه داشتن طولانی ادرار یا مدفوع دردهای شدید شکم و پهلو را به جان می‌خرند. این درد تنها نیست و در بیشتر موارد با عفونت‌های ادراری همراه می‌شود. توصیه ما به شما این است که هرگز لباسی نپوشید که مانع استفاده از سرویس بهداشتی شود. به اندازه آب بنوشید و هر ۳ ساعت یکبار ادرار کنید.
گیره‌های فلزی لباس زیر:
حساسیت
گیره‌های فلزی لباس‌های زیر مثل دکمه‌های شلوار می‌تواند در افرادی که به نیکل حساسیت دارند حساسیت و خارش ایجاد کند که با دانه‌های ریزی همراه است. برای پیشگیری در این شرایط نیز می‌توانید از تکنیک لاک استفاده کنید یا زیر بندهای فلزی پارچه‌ای قرار دهید تا در تماس مستقیم با پوست نباشد.
شلوارهای دکمه‌دار:
حساسیت پوستی
اگر به نیکل حساسیت دارید، بهتر است شلواری با دکمه‌های فلزی نپوشید، در غیر این صورت دچار حساسیت در ناحیه شکم و اطراف ناف می‌شوید. برای پیشگیری بهتر است یا شلوارهایی با دکمه فلزی نخرید یا اگر امکانش وجود دارد، دکمه را عوض کنید یا با لاک بیرنگ سطح دکمه را بپوشانید.
پدهای ضدتعریق:
آکنه
گرچه این پدها عرق را به خود می‌گیرند و مانع خیسی لباس می‌شوند، محل خوبی برای تجمع باکتری‌ها هستند. در صورتی که به طور مرتب از پد استفاده کنید، احتمال بروز جوش‌های آکنه‌ای و التهاب پوست افزایش می‌یابد.
کفش‌های پاشنه‌بلند:
عدم تعادل عضلانی در ناحیه مچ پا
کفش‌های پاشنه بلند زمینه‌ساز بسیاری از مشکلات و آسیب‌ها هستند، اما کنار تمامی مسائل، بر اساس مقاله‌ای که در مجله Internationa- Journa- of Clinica- Practice منتشر شده، پوشیدن کفش پاشنه بلند اگر به صورت عادتی درآید می‌تواند باعث بروز عدم تعادل عضلانی در ناحیه مچ پا و دردهای شدید شود.
دمپایی لاانگشتی:
عفونت باکتریایی
پوشیدن دمپایی لاانگشتی می‌تواند پا را در مواجهه مستقیم با باکتری‌ها، ویروس‌ها و قارچ‌ها قرار دهد و با ایجاد جراحات میکروسکوپی لای انگشتان پا سیستم ایمنی را به‌تدریج تضعیف کند. در عین حال این نوع دمپایی‌ها یا حتی صندل‌ها سبب درد در پاشنه پا، بدشکلی شست پا و بروز درد در ساق پاها می‌شوند. دمپایی را باید در سرویس بهداشتی، حمام و لب استخر استفاده کنید و هرگز برای پیاده‌روی در تابستان آن را انتخاب نکنید.
ترجمه: سمیه مقصودعلی

لطفا با لمس عکس زیر عضو کانال تلگرامی بدون شوید

Image result for telegram

 

مطلب پیشنهادی

حتما باید دید/ مارمولک؛ روایت راه های رسیدن به خدا

سایت بدون – فیلم مارمولک یکی از برجسته‌ترین و محبوب‌ترین آثار سینمای ایران است که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *