صحبت
های سرپرست اداره فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو از پشت پرده کباب
های ارزان قیمت در برخی رستوران ها در فضای مجازی بازتاب وسیعی داشت. دکتر
عزیزی درباره نحوه تهیه این کباب های ارزان گفته: «در کبابهای ارزان قیمت،
سنگدانهای مرغ معمولا از کشتارگاههای مجاز خریداری و با مقدار زیادی
سویای چرخ کرده مخلوط میشود و به همین دلیل غذای ارائه شده به مشتری
ارزانتر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.» بسیاری از کاربران به این صحبت
ها واکنش نشان دادند. کاربری نوشت: «اگه واقعا فاسد نباشه که خیلی هم خوبه،
آدم زن و بچه اش رو می بره بیرون بهشون کباب میده اونم با قیمت ارزون.»
کاربر دیگری نوشت: «کاش نظارت باشه که واقعا همینایی که گفتن توی این کباب
ارزونا باشه نه گوشت فاسد و …»
برچسببدون سایت بدون سنگدان مرغ سویا کباب ارزان کوبیده ارزان
مطلب پیشنهادی
حتما باید خواند/ کمدی انسانی؛ پروژه جاه طلبانه آقای بالزاک
“کمدی انسانی” (La Comédie Humaine) مجموعهای عظیم از رمانها و داستانهای کوتاه است که توسط …