گران ترین خودروی لوکس دنیا را بشناسید

گران ترین خودروی لوکس دنیا را بشناسید

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:رولز رویس Sweptail یکی از گران ترین خودروهایی به شمار می رود که حداکثر سرعت آن ۱۵۰ مایل در ساعت است.

رولز رویس Sweptail  یکی از گران ترین خودروهایی به شمار می رود که در انگلستان توسط Rolls-Royce Motor Cars ساخته شده است.

  Rolls-Royce Sweptail در سال ۲۰۱۷ جزو گرانترین خودروی جهان بود که حدود ۱۲.۸ میلیون دلار ارزش داشت. در سال ۲۰۱۹، Sweptail به عنوان گران‌ترین اتومبیل جدید جهان توسط Bugatti La Voiture Noire که با قیمت ۱۸.۷ میلیون دلار فروخته شده بود، پیشی گرفت.

Rolls-Royce Sweptail به صورت دستی ساخته شده است. جیلز تیلور، مدیر طراحی شرکت اتومبیل‌های رولز رویس، این خودرو را به عنوان “اتومبیل هایوت هووت” توصیف کرد.

این خودرو یکی از معدود خودروهای دو نفره است که توسط رولز رویس ساخته شده است و از شکل‌های عجیب و غریب دهه ۱۹۳۰ الهام گرفته شده است، از این رو قسمت عقبی آن تصاویری از یک پرنده (Rolls-Royce Tatt ) را تداعی می‌کند. این دو نفره بسیار شخصی که بر روی معماری فضایی آلومینیومی فانتوم VII کوپه ساخته شده است توسط یک مشتری نامعلوم رولز رویس سفارش داده شد.

گران ترین خودروی لوکس دنیا را بشناسید + فیلم

مالک Sweptail در مدت زمان حدود چهار سال به طور مستقیم با بخش طراحی رولز رویس همکاری داشت. این خودرو که از موتور ۶.۷۵ لیتری V۱۲ Phantom VII بهره می‌برد، دارای چندین ویژگی طراحی منحصر به فرد است از جمله سیستم منحصر به فرد آن این است که با لمس یک دکمه بطری آب را به دست راننده  می دهد.

Torsten Merller-Otvös، مدیر عامل شرکت Rolls-Royce، در خصوص طراحی ماشین های خاص خود گفته است که ما با دقت به نیاز مشتری‌های خاص گوش فرا می‌دهیم و علاقه آن‌ها به سرمایه گذاری در اتومبیل های شاهکار را مورد ارزیابی قرار می دهیم.

وی گفت: ما به دنبال منابعی هستیم که این امکان را می‌دهد تا این خدمات منحصر به فرد را به این مراجعین لوکس جذاب ارائه دهیم.

این خودرو  دارای موتور ۶.۷۵ لیتری توئین توربو W-۱۲ است که ۴۵۳ اسب بخار نیرو و ۵۳۱ پوند فوت گشتاور تولید می‌کند، کافی است که به ۱۳ میلیون دلار سواری برسد تا در ۵.۶ ثانیه قبل از حداکثر سرعت در ۶۰ مایل در ساعت شتاب بگیرد. حداکثر سرعت ۱۵۰ مایل در ساعت است.

مطلب پیشنهادی

پایداری باور؛ چرا ما مقابل تغییر در عقایدمان مقاومت داریم

سایت بدون – مقاومت در برابر تغییر باور، که به اثر بازگشتی یا محافظه‌کاری مفهومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *