مواد لازم
پیاز- یک عدد متوسط پیازچه و شاهی- ۲۰ گرم هویج رنده شده – یک چهارم یک عدد هویج فلفل سبز- یک عدد متوسط گوجه فرنگی – یک عدد درشت قارچ – یک عدد درشت روغن زیتون – ۱۰ گرم برگ آویشن و پنیر پارمسان – به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم
پیاز را به صورت حلقهای خرد و پیازچه و شاهی را پس از شستن آبکش میکنیم تا آب طعم سالاد را تغییر ندهد، هویج را رنده سپس فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را با اسلایسر یا کارد آشپزخانه به صورت حلقهای خرد می کنیم. در ظرفی جداگانه روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم ترکیب می کنیم. پیاز، فلفل سبز، گوجه فرنگی و قارچ را روی هم می چینیم ، پیازچه و شاهی را لابه لای آن ها قرار می دهیم و پس از پخش کردن هویج رنده شده پنیر پارمسان و برگ آویشن را روی سالاد می ریزیم .