مواد لازم:
سیبزمینی متوسط: ۲ عدد، تخم مرغ: یک عدد، پنیر پیتزا: به میزان لازم، گشنیز و جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، آرد ساده: نصف پیمانه،
پودر سوخاری: نصف پیمانه، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
سایت بدون -سیبزمینیها را پخته، پوستش را گرفته و ریز خرد کرده یا رنده میکنیم سپس به آن نمک و فلفل زده و خوب چنگ میزنیم. گشنیز و جعفری را شسته و ساطوری خرد میکنیم و کنار میگذاریم. به اندازه یک نارنگی کوچک از سیبزمینی پخته را برداشته و داخل آن کمی سبزی خرد شده و پنیر پیتزا ریخته و آن را میبندیم. در سه ظرف جداگانه آرد ساده، آردسوخاری و تخممرغ میریزیم و تخم مرغ را با چنگال میزنیم و آماده میکنیم. روغن را درقابلمه گودی ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی داغ شد توپکهای سیبزمینی را ابتدا در آرد ساده انداخته، بعد درتخم مرغ میغلتانیم و سپس درآرد سوخاری انداخته و خوب آغشته میکنیم و در نهایت در روغن داغ انداخته و سرخ میکنیم. وقتی تمام قسمتهای آن خوب سرخ شد توپکهای سیبزمینی را از روغن درآورده و روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافهاش گرفته شود.
دانشآموزان این میان وعده خوشمزه و سلامت را میتوانند در مدرسه و در زمان مناسب میل کرده و از مزه آن لذت ببرند.
برچسبآشپزخانه آشپزخانه ما بدون توپک سیب زمینی سایت بدون
مطلب پیشنهادی
ریشه و داستان ضرب المثل « کار نباشه زرنگه »
سایت بدون – این ضربالمثل ایرانی به طنز و کنایه اشاره دارد و معمولاً زمانی …