آشپزخانه ما/ طرز تهیه حلیم گندم

مواد لازم

گوشت: نیم کیلو / گندم: نیم کیلو / پیاز متوسط: ۳ عدد / شیر: ۴ لیوان / دارچین، شیره انگور یا خرما و… برای تزئین: به میزان لازم / نمک: به میزان‌لازم
سایت بدون -گوشت را شسته، خرد کرده و در کمی آبجوش در قابلمه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی جوش آمد کف روی آب را گرفته و پیازها را خرد کرده و روی گوشت می‌ریزیم. حرارت را کم می‌کنیم تا زمانی که گوشت کامل بپزد. گندم را در قابلمه‌ای ریخته و با حرارت کم می‌پزیم و بعد آن را چرخ کرده یا با غذاساز میکس می‌کنیم. 
در ظرفی حدود ۴  لیوان آب یا شیر می‌ریزیم تا وقتی که جوش بیاید در این مرحله گوشت را ریش‌ریش کرده و با گندم چرخ کرده به شیر اضافه کرده و چند دقیقه یکبار هم می‌زنیم تا ته نگیرد. وقتی حلیم پخت و جا افتاد نمک آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب ریخته و با دارچین، گوشت ریش ریش شده، شیره انگور یا خرما و…  تزئین کرده و سرو می‌کنیم. 

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *