مواد لازم:
برنج معطر ایرانى: ۴ پیمانه / فیله مرغ: نیم کیلو / فلفل دلمه اى رنگى متوسط: ۳ عدد / خلال بادام:
نصف پیمانه / خلال پسته: نصف پیمانه / کره: ۱۰۰ گرم / عرق هل و گلاب: به میزان لازم / زعفران
د مکرده: ۲ قاشق غذاخورى / روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
ابتدا خلال بادام را در عرق هل و خلال پسته را در گلاب مى ریزیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت
خیس کرده و بعد آبکش می کنیم و یک سوم آن را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و کنار مى گذاریم.
فیله مرغ را چند ساعت در نمک، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون می خوابانیم و مزه دار می کنیم. بعد کره
را در تابه ریخته و فیله ها را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. فلفل دلمه اى هاى رنگى را خرد کرده
و در گوشه تابه حاوى فیله ریخته و تفت می دهیم تا نرم شود. توجه داشته باشید که فلفل و فیله ها
نباید با هم قاطى شود. در قابلمه ته دیگ مناسب گذاشته و یک لایه برنج سفید ریخته، یک لایه فلفل
دلمه اى تفت داده شده و یک لایه برنج زعفرانى. لایه هاى بعدى را هم به همین ترتیب مى ریزیم تا
مواد تمام شود و قابلمه را روى دم مى گذاریم. وقتى برنج پخت ابتدا آن را مخلوط کرده و در دیس
ریخته و با خلال بادام، خلال پسته و فیل ههاى مرغ تزیین کرده و سرو می کنیم. البته براى تزیین
می توانیم ازکشمش، زرشک یا هر چیزى که به مذاق ما خوش مى آید استفاده کنیم.