آشپزخانه ما/طرز تهیه پلوی هفت رنگ


مواد لازم:

برنج معطر ایرانى: ۴ پیمانه / فیله مرغ: نیم کیلو / فلفل دلمه اى رنگى متوسط: ۳ عدد / خلال بادام:

نصف پیمانه / خلال پسته: نصف پیمانه / کره: ۱۰۰ گرم / عرق هل و گلاب: به میزان لازم / زعفران

د مکرده: ۲ قاشق غذاخورى / روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

ابتدا خلال بادام را در عرق هل و خلال پسته را در گلاب مى ریزیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت

خیس کرده و بعد آبکش می کنیم و یک سوم آن را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و کنار مى گذاریم.

فیله مرغ را چند ساعت در نمک، فلفل، زردچوبه و روغن زیتون می خوابانیم و مزه دار می کنیم. بعد کره

را در تابه ریخته و فیله ها را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم. فلفل دلمه اى هاى رنگى را خرد کرده

و در گوشه تابه حاوى فیله ریخته و تفت می دهیم تا نرم شود. توجه داشته باشید که فلفل و فیله ها

نباید با هم قاطى شود. در قابلمه ته دیگ مناسب گذاشته و یک لایه برنج سفید ریخته، یک لایه فلفل

دلمه اى تفت داده شده و یک لایه برنج زعفرانى. لایه هاى بعدى را هم به همین ترتیب مى ریزیم تا

مواد تمام شود و قابلمه را روى دم مى گذاریم. وقتى برنج پخت ابتدا آن را مخلوط کرده و در دیس

ریخته و با خلال بادام، خلال پسته و فیل ههاى مرغ تزیین کرده و سرو می کنیم. البته براى تزیین

می توانیم ازکشمش، زرشک یا هر چیزى که به مذاق ما خوش مى آید استفاده کنیم.

مطلب پیشنهادی

امیر جدیدی در فیلم جدید اصغر فرهادی در نقش منصور بهرامی/ پس از قهرمان

ستاره سینما در تازه‌ترین فیلم کارنامه خود، نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی خواهد کرد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *