آشپزخانه ما/ طرز پخت توپک گوجه فرنگی با لوبیا و پنیر

سایت بدون – مواد لازم : روغن زیتون – به میزان لازم

 پیاز ریز خرد شده – یک عدد سیر –  ۴ حبه گوجه فرنگی رسیده و خرد شده  –  ۶۰۰ گرم سرکه –  یک قاشق غذاخوری دارچین – کمی جعفری ریز خرد شده – یک پیمانه پونه کوهی خشک شده – کمی پنیر فتا – ۱۰۰ گرم نعناع یا شوید خردشده – یک پیمانه آرد – ۱۵۰ گرم بیکینگ پودر – یک  قاشق غذاخوری روغن  برای سرخ کردن – به میزان لازم نمک و فلفل سیاه تازه– کمی  

طرز پخت

روغن زیتون را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پیاز خرد شده و نصف سیر را اضافه و ۵ دقیقه سرخ کنید تا نرم شود. ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی له شده  را به همراه سرکه ، دارچین ، نیمی از جعفری و پونه کوهی خشک به مواد اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید  ​​تا یک سس غلیظ به دست بیاید .لوبیا را با نمک و فلفل بپزید سپس از روی حرارت بردارید و روی  آن پنیر فتا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ ، باقی مانده گوجه فرنگی له شده  ، سیر و جعفری را با هم مخلوط و سبزی ها را به آن اضافه کنید تا طعم مواد به خورد هم برود.  آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و آن ها را به آرامی درون مخلوط گوجه فرنگی بریزیدتا  خمیری شکل شود .روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط داغ کنید سپس یک قاشق غذاخوری خمیر را در تابه بریزید تا  هر دو طرف حدود ۲ دقیقه سرخ و طلایی شود. توپک های نامنظم را همراه با لوبیای گرم و سس میل کنید.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «معما چو حل گشت آسان شود»

سایت بدون – وقتی مشکلی پیش می آید موضوع پیچیده است ، فکر همه درگیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *