آشپزخانه ما/طرز پخت کتلت نخود،سرشار از ویتامین B غذای اصلی

مواد لازم برای ۳ نفر

گوشت چرخ کرده – ۲۵۰ گرم نخود – یک فنجان لپه – یک فنجان  تخم مرغ – ۳ عدد  پیاز رنده شده – یک عدد آرد سوخاری – یک قاشق غذاخوری  پیازچه   ریز خرد شده – کمی  ادویه و  روغن – به مقدار لازم

طریقه پخت

۱-ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس کنید

.۲-سپس آبکش  کنید .

۳-آبش که رفت دو بار چرخ  کنید.

۴- بعد ازاین کار تمام مواد  غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه  کنید و با هم خوب ورز  دهید

.۵- دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشد تا خوب توی دست فرم بگیرد

.۶-باید کاملا نخودها را چرخ کنید و مواد را با هم خوب ورز دهید.

۷- درنهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ  کنید.  

خواص نخود

نخود یکی از رایج ترین انواع سبزیجات است. نخود بسیاری از آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی ،مواد مغذی و ویتامین ب۶ (از جمله منیزیم، اسید فولیک، ویتامین ث، کلسیم، روی، فسفر و پتاسیم) را دارد .

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «لحافی را برای شپشی دور نمی‌اندازند»

سایت بدون – ضرب‌المثل “لحافی را برای شپشی دور نمی‌اندازند” به مفهوم اهمیت‌دادن به اولویت‌ها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *