مواد لازم:
رشته
آشی: یک کیلو / چغندر: نیم کیلو / اسفناج: یک کیلو / تره فرنگی: نیم کیلو /
جعفری: نیم کیلو / لوبیا سفید و قرمز: از هر کدام ۲۰۰ گرم / عدس: ۲۵۰ گرم /
پیاز: نیم کیلو / نعنا خشک: ۵ قاشق غذاخوری / کشک: نیم کیلو / روغن، نمک،
فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
لوبیا سفید و قرمز را چند ساعت قبل خیس
کرده و میپزیم. سپس چغندرها را پوست کنده، خرد کرده و با عدس به حبوبات
اضافه کرده و میپزیم. بعد سبزیها شامل تره فرنگی، اسفناج و جعفری را خرده
کرده و اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی نرم شود.
پیازها
را پوست کنده و در روغن سرخ میکنیم و بعد زردچوبه میزنیم. نعنا خشک را هم
در روغن ریخته و یکسوم نعناداغ و پیازداغ را به آش اضافه میکنیم. دراین
مرحله نمک، فلفل و رشتههای خرد شده را به آش اضافه کرده و روی حرارت کم
گذاشته و مدام هم میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود. وقتی آش پخت و جا
افتاد حرارت را خاموش کرده و کمی که خنک شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با
نعناداغ، پیازداغ، کشک و درصورت تمایل گوشت قلقلی تزیین کرده و سرو
میکنیم.