آش رشته را چگونه می پزند

مواد لازم: 
رشته آشی: یک کیلو / چغندر: نیم کیلو / اسفناج: یک کیلو / تره فرنگی: نیم کیلو / جعفری: نیم کیلو / لوبیا سفید و قرمز: از هر کدام ۲۰۰ گرم / عدس: ۲۵۰ گرم / پیاز: نیم کیلو / نعنا خشک: ۵ قاشق غذاخوری / کشک: نیم کیلو / روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
لوبیا سفید و قرمز را چند ساعت قبل خیس کرده و می‌پزیم. سپس چغندرها را پوست کنده، خرد کرده و با عدس به حبوبات اضافه کرده و می‌پزیم. بعد سبزی‌ها شامل تره فرنگی، اسفناج و جعفری را خرده کرده و اضافه می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کمی نرم شود. 
پیازها را پوست کنده و در روغن سرخ می‌کنیم و بعد زردچوبه می‌زنیم. نعنا خشک را هم در روغن ریخته و یک‌سوم نعناداغ و پیازداغ را به آش اضافه می‌کنیم. دراین مرحله نمک، فلفل و رشته‌های خرد شده را به آش اضافه کرده و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود. وقتی آش پخت و جا افتاد حرارت را خاموش کرده و کمی که خنک شد آن را در ظرف مناسبی ریخته و با نعناداغ، پیازداغ، کشک و درصورت تمایل گوشت قلقلی تزیین کرده و سرو می‌کنیم. 

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل « کار نباشه زرنگه »

سایت بدون – این ضرب‌المثل ایرانی به طنز و کنایه اشاره دارد و معمولاً زمانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *