طرز تهیه فته، یک غذای لبنانی خوشمزه


غذای اصلی
سینه مرغ آب پز شده – یک عدد
کدو، بادمجان، سیب زمینی و هویج – از هر کدام ۲ عدد
نخود پخته شده – یک لیوان
جعفری ریز شده – نصف لیوان
پیاز رنده شده – یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه – کمی
نان خرد شده و سرخ شده – یک و نیم لیوان
مواد لازم برای سس
ماست – ۲ لیوان
سیر رنده شده نرم – ۲ حبه
ارده – یک قاشق غذاخوری
سس مایونز- یک قاشق غذاخوری
آب‌لیمو- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار لازم

سایت بدون – طرز تهیه

-۱- کدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست کنید و به صورت مکعبی شکل کوچک خرد و سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ کنید.
۲- پیاز رنده شده را در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال و به پیاز اضافه کنید.
۳- به مواد کمی ادویه اضافه کنید و بگذارید قطعات مرغ کمی سرخ و طلایی رنگ شود.
۴- بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط کنید و در ظرف پیرکسی بریزید به طوری که سطح ظرف را به صورت یکنواخت پر کند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یکنواخت بریزید.
۵- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید. (می توانید از کنسرو نخود هم استفاده کنید)
۶- تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کنید و روی سطح مواد بریزید سپس روی آن‌ها جعفری خرد شده بپاشید.
۷- روی سطح مواد، نان را که به صورت مکعبی خرد و در کمی روغن سرخ کرده اید، بریزید.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *