طریقه پختن یک املت کم کالری


مواد لازم: 
آرد سبوس‌دار: یک قاشق غذاخوری/ تخم مرغ: یک عدد/ شیر: نصف فنجان / گوجه فرنگی متوسط: یک عدد / روغن زیتون: به میزان لازم / نمک و فلفل: به مقدار کم


پوست گوجه فرنگی‌ها را گرفته و آنها را خرد می‌کنیم. شیر، آرد سبوس دار، نمک، زردچوبه و فلفل را به گوجه‌ها اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. درنهایت تخم‌مرغ را روی مواد ریخته و هم می‌زنیم.
 کمی روغن زیتون در ماهیتابه ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. برای استفاده کمتر از روغن بهتر است از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید. وقتی روغن داغ شد املت را در ماهیتابه ریخته و ابتدا حرارت را زیاد می‌کنیم تا مواد خودش را بگیرد و بعد کم می‌کنیم. وقتی یک طرف املت پخت آن را برمی گردانیم. دراین مرحله آن را در ظرف مناسب ریخته و سرو می‌کنیم.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *