کوکوی ریواس را بپزید و لذت ببرید

مواد لازم: 
ریواس: نیم کیلو / تخم‌مرغ: ۳ عدد / سبزی معطر: ۱۰۰گرم / پیاز متوسط: یک عدد / سیب‌زمینی متوسط: یک عدد / آرد: یک قاشق غذاخوری / سیر: ۲حبه / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


سایت بدون -ریواس را شسته و پوست نازک روی آن را گرفته و خرد می‌کنیم. سیب‌زمینی و پیاز را هم پوست کنده، خرد کرده و همه مواد را با هم چرخ می‌کنیم. سبزی‌های معطر(به دلخواه) را شسته، خرد کرده و همراه با سیر خرد شده، آرد، نمک، فلفل و زرد چوبه به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.  سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و هم می‌زنیم. در ماهیتابه کمی روغن ریخته، روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود بعد مواد کوکو را در ماهیتابه ریخته و ابتدا حرارت را زیاد می‌کنیم تا کوکو خودش را بگیرد و بعد شعله را کم می‌کنیم.
 وقتی یک طرف آن پخت کوکو را برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم بپزد؛ البته توجه داشته باشید قطر کوکو زیاد نباشد تا هم خوب بپزد هم موقع برگراندن نشکند. وقتی کوکو پخت آن را در ظرف مناسبی گذاشته، به دلخواه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *