پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت چیست؟

صحبت های سرپرست اداره فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو از پشت پرده کباب های ارزان قیمت در برخی رستوران ها در فضای مجازی بازتاب وسیعی داشت. دکتر عزیزی درباره نحوه تهیه این کباب های ارزان گفته: «در کباب‌های ارزان قیمت، سنگدان‌های مرغ معمولا از کشتارگاه‌های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویای چرخ کرده مخلوط می‌شود و به همین دلیل غذای ارائه شده به مشتری ارزان‌تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.» بسیاری از کاربران به این صحبت ها واکنش نشان دادند. کاربری نوشت: «اگه واقعا فاسد نباشه که خیلی هم خوبه، آدم زن و بچه اش رو می بره بیرون بهشون کباب میده اونم با قیمت ارزون.» کاربر دیگری نوشت: «کاش نظارت باشه که واقعا همینایی که گفتن توی این کباب ارزونا باشه نه گوشت فاسد و …»  

مطلب پیشنهادی

پایداری باور؛ چرا ما مقابل تغییر در عقایدمان مقاومت داریم

سایت بدون – مقاومت در برابر تغییر باور، که به اثر بازگشتی یا محافظه‌کاری مفهومی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *