صحبت
های سرپرست اداره فراوردههای غذایی سازمان غذا و دارو از پشت پرده کباب
های ارزان قیمت در برخی رستوران ها در فضای مجازی بازتاب وسیعی داشت. دکتر
عزیزی درباره نحوه تهیه این کباب های ارزان گفته: «در کبابهای ارزان قیمت،
سنگدانهای مرغ معمولا از کشتارگاههای مجاز خریداری و با مقدار زیادی
سویای چرخ کرده مخلوط میشود و به همین دلیل غذای ارائه شده به مشتری
ارزانتر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.» بسیاری از کاربران به این صحبت
ها واکنش نشان دادند. کاربری نوشت: «اگه واقعا فاسد نباشه که خیلی هم خوبه،
آدم زن و بچه اش رو می بره بیرون بهشون کباب میده اونم با قیمت ارزون.»
کاربر دیگری نوشت: «کاش نظارت باشه که واقعا همینایی که گفتن توی این کباب
ارزونا باشه نه گوشت فاسد و …»
برچسببدون سایت بدون سنگدان مرغ سویا کباب ارزان کوبیده ارزان
مطلب پیشنهادی
هوادار سپاهان ۱۰ سال محروم شد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای خود را درباره هوادار خاطی دیدار تیمهای پرسپولیس و سپاهان …