مواد لازم:
کینوا سفید: نصف لیوان / آب، آب مرغ یا آب گوشت: ۲ لیوان / هویج متوسط: یک عدد / سیبزمینی متوسط: یک عدد / تخممرغ: یک عدد / شوید خشک: یک قاشق غذاخوری / پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری / سیر: ۲ حبه / پیاز متوسط: یک عدد / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
کینوا را با آب سرد شسته و با دو لیوان آب، آب مرغ یا آب گوشت مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت کم میپزیم تا وقتی آب آن کامل گرفته شود. بعد از این که خنک شد آن را با سیبزمینی و هویج پخته و خرد شده، سیر و پیاز خرد شده و تخممرغ خوب مخلوط میکنیم سپس شوید خشک، پودر سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود. کمی روغن در یک ظرف گود ریخته و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس کمی از مواد برگر را مانند کتلت شکل داده و در روغن داغ سرخ میکنیم. وقتی مواد تمام شد برگرها را در ظرف مناسبی چیده و با لیموترش و سبزیجات تازه تزیین و سرو میکنیم.