چگونه در محل کار کرونا نگیریم؟

.

۱- در مسیر تردد تا اداره در وسایل حمل‌ونقل عمومی از لمس وسایل و سطوح عمومی بپرهیزید. از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید، بلافاصله پس از رسیدن دستان خود را شسته و یا ضد عفونی کنید. مواظب باشید تا شستشوی کامل، دستتان را به چشم، دهان و بینی و گوش خود نزنید.

۲-در صورت استفاده از آسانسور، دکمه‌های آن را با دستمال کاغذی تمیز، سوآپ گوش پاک‌کن و یا خلال دندان تمیز فشار دهید و سپس آن را در کیسه زباله یا سطل زباله پدالی دربدار بیندازید. به‌هیچ‌وجه از انگشتان دست برای زدن دکمه آسانسور استفاده نکنید.

۳- در صورت استفاده از آسانسور، جهت ایستادن شما باید رو به درب آسانسور باشد و به هیچ وجه روبروی یکدیگر نایستید.

۴- از حضور در رستوران و غذاخوری بپرهیزید و یا از امکانات بیرون‌بر استفاده نکنید. 

۵- برای استفاده از چایی از لیوان‌های یکبار مصرف استفاده کنید. همچنین از قند موجود در قندان‌ها بصورت اشتراکی استفاده نشود؛ مگر اینکه قندها بسته‌بندی شده باشد.

۶- در محل کار و سرویس‌های بهداشتی حتماً از سطل‌های پدالی دردار استفاده شود و از دست برای باز کردن در سطل زباله استفاده نکنید. 

۷- بعد از استفاده از سرویس بهداشتی حتما دستان خود را بشویید. دستگیره در و شیر آب در سرویس‌های بهداشتی را با دستمال کاغذی باز کنید و سریع آن را در کیسه زباله بیاندازید./ ادامه دارد

۸-   نُه صفحه آلوده که پس از تماس با آنها بایستی دستها را سریعاً با آب و صابون به مدت ۳۰-۲۰ ثانیه بشوئید و مواظب باشید تا شستشوی کامل، دستتان را به چشم، دهان و بینی و گوش نزنید:

· صفحه کلید کامپیوتر و لپ‌تاپ

· موس و صفحه زیر موس

· صفحه موبایل و گوشی تلفن

· صفحه کلید و دکمه‌های آسانسور

· صفحه کلید دستگاه‌های خودپرداز (ATM)

· صفحه کلید دستگاه‌های کارتخوان

· زنگ و دستگیره ورودی اماکن عمومی محل کار و اتاق‌ها

· ثبت اثر انگشت حضور پرسنل در دستگاه‌های ورود و خروج

· مهر یا استامپ و خودکار

۹- اشیا و سطوحی را که در محل کار مرتب لمس می‌کنیم مانند ریموت کنترل‌ها، دستگیره درها، گوشی همراه، سطوح میزها،… را مرتباً تمیز و ضدعفونی کنید.

۱۰- از استفاده ظروف مشترک با همکاران اجتناب شود.

۱۱- مراقب غذای خود باشید؛ گوشت و تخم‌مرغ را کاملاً بپزید. مصرف ویتامین‌ها، میوه و سبزی، سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و فرد را در مقابل ابتلا به کرونا ویروس مقاوم می‌کند.

۱۲- اگر به تب، سرفه، تنگی نفس، لرز بدن، درد بدن، سردرد، اسهال، تهوع، استفراغ و آبریزش بینی دچار شدید، سریع به مراکز درمانی مراجعه کنید. بعد از آخرین تماس نزدیک با فرد بیمار، ۱۴ روز مراقب این علائم باشید.

مطلب پیشنهادی

چرا روان‌شناس‌ها این‌قدر به نوشتن افکار و اهداف روی کاغذ اصرار می‌کنند؟/ من بدون سانسور

 سایت بدون – روان انسان پدیده ای پیچیده و چندوجهی است. روان ما نسبت به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *