مواد لازم:
سیبزمینی بزرگ: یک عدد / تخم مرغ: ۳ تا۴ عدد / قارچ بزرگ: ۵ عدد / گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد / فلفل دلمهای کوچک: یک عدد / پیاز کوچک: یک عدد / پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم / روغن: به میزان لازم / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم. فلفل دلمهای، قارچ و گوجهها را خرد کرده و به پیازداغ اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. سپس سیبزمینی را پوست کنده، خرد کرده و اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم.
وقتی مواد کمی نرم شد نمک، فلفل وزردچوبه را اضافه کرده و هم میزنیم. تخم مرغها را در ظرفی ریخته و هم میزنیم و وقتی یکدست شد آن را روی مواد میریزیم و روی حرارت کم میگذاریم. وقتی یک طرف املت پخت آن را برمیگردانیم تا طرف دیگرش هم بپزد. در این مرحله پنیرپیتزا را روی املت ریخته و وقتی آب شد آن را در ظرف مناسبی گذاشته و سرو میکنیم. این غذا بسیار خوشمزه و مقوی است.