آشپزخانه ما/ طرز تهیه کوکوی ماهی


مواد لازم: 
ماهی بدون استخوان: یک عدد، تخم مرغ: یک عدد، شوید خشک یا تازه: یک قاشق غذاخوری، پودر سوخاری: نصف پیمانه، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به‌میزان لازم
سایت بدون -ماهی را می‌پزیم که بهتر است آبپز یا بخارپز شود سپس تیغ وسط و پوست آن را کنده و ماهی را خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ظرفی مناسب تخم مرغ، شوید تازه خرد شده یا خشک، نمک، فلفل و زرچوبه را ریخته و خوب هم زده و مخلوط می‌کنیم. سپس ماهی‌های خرد شده را به مواد اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم. در تابه مناسبی کمی روغن ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی داغ شد مایع کوکو را در آن ریخته و ابتدا حرارت را زیاد می‌کنیم و وقتی کوکو خودش را گرفت شعله را کم می‌کنیم تا خوب بپزد. یک طرف کوکو که پخت آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگرش هم بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و وقتی کوکو کمی خنک شد آن را در نان مناسبی گذاشته و تغذیه، مناسب و مقوی را برای فرزند دلبندمان تهیه می‌کنیم.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *