مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو / نخود: یک پیمانه / پیاز: نیم
کیلو / سیر: ۵ حبه / گردو: ۱۰۰ گرم / آب گوشت: ۲ لیوان / نعناداغ: به میزان
لازم / کشک، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیازها را پوست کنده و
در کمی روغن سرخ میکنیم. نصف پیازداغ را جدا کرده و سیر خرد شده را به
باقی پیازداغ اضافه کرده و سرخ میکنیم. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و
تفت میدهیم.
نخود را هم چند ساعت قبل از پخت خیس کرده، چندبار آبش را
عوض میکنیم و خوب میپزیم. گوشت را هم خرد کرده و با یک پیاز و آب میپزیم
به طوری که وقتی پخت دو لیوان آب داشته باشد.
همه مواد را با هم مخلوط
کرده و خوب له میکنیم. کشک و زعفران را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت
کم میگذاریم تا غذا جا بیفتد. در آخرین مرحله نمک غذا را اندازه میکنیم.
بزقرمه را در ظرف مناسبی ریخته و با کشک، پیازداغ، گردوی خرد شده و
نعناداغ تزیین و سرو میکنیم
برچسبآشپزخانه آشپزی بدون بزقرمه سایت بدون طرز پخت غذا طرز تهیه طرزپخت
مطلب پیشنهادی
ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونهاست»
سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …