مواد لازم
گوشت: نیم کیلو / گندم: نیم کیلو / پیاز متوسط: ۳ عدد / شیر: ۴ لیوان / دارچین، شیره انگور یا خرما و… برای تزئین: به میزان لازم / نمک: به میزانلازم
سایت بدون -گوشت را شسته، خرد کرده و در کمی آبجوش در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم. وقتی جوش آمد کف روی آب را گرفته و پیازها را خرد کرده و روی گوشت میریزیم. حرارت را کم میکنیم تا زمانی که گوشت کامل بپزد. گندم را در قابلمهای ریخته و با حرارت کم میپزیم و بعد آن را چرخ کرده یا با غذاساز میکس میکنیم.
در ظرفی حدود ۴ لیوان آب یا شیر میریزیم تا وقتی که جوش بیاید در این مرحله گوشت را ریشریش کرده و با گندم چرخ کرده به شیر اضافه کرده و چند دقیقه یکبار هم میزنیم تا ته نگیرد. وقتی حلیم پخت و جا افتاد نمک آن را اندازه کرده و در ظرف مناسب ریخته و با دارچین، گوشت ریش ریش شده، شیره انگور یا خرما و… تزئین کرده و سرو میکنیم.