مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد کره ۱۰۰ گرم سیر ۲ حبه خمیر باگت ۲۰۰گرم جعفرییک پیمانه ادویه کارییک قاشق چای خوری پیازیک عدد فلفل و نمک به میزان دلخواه روغنبه اندازه کافی
ابتدا پیازهای خرد شده را با کره درون ماهیتابه تفت دهید و سپس گوشت را به همراه ادویه کاری به آن بیفزایید تا طعم گوشت خوب شود و مواد را با هم تفت دهید. گوجه فرنگی ها را بشویید و رنده کنید، جعفری را هم خرد کنید، سیر را ریز و بعد له و همه این مواد را به همراه فلفل به گوشت اضافه کنید. روی صفحه ای یک دست و صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید و آن را شکل مربع با اندازه های کوچک برش بزنید، از مواد میان خمیر بگذارید و برای این که مواد از خمیر بیرون نزند و زیبایی ظاهری اش را از دست ندهد با انگشت سر خمیر را فشار دهید و در آخرین مرحله آن ها را درون ماهیتابه به همراه مقداری روغن سرخ کنید.