مواد لازم:
گوشت گردن گوسفند: نیم کیلو / جگر سفید گوسفند: ۲۵۰ گرم / پیاز متوسط: ۲ عدد / نعنا خشک، پودر دارچین، زعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه، نمک و فلفل: به میزان لازم / روغن: به میزان لازم / گردوی خرد شده، خلال پسته و بادام: به میزان لازم
سایت بدون -جگر سفید را خرد کرده و با یک پیاز خرد شده، چند قاشق روغن، نمک، فلفل و کمی آب میپزیم به طوری که وقتی پخت آب نداشته باشد. وقتی کمی خنک شد آن را چرخ کرده و کنار میگذاریم. گوشت را با یک پیاز و ادویه، چند قاشق روغن و دو لیوان آب میپزیم. وقتی گوشت کامل پخت آب گوشت را جدا کرده و گوشت را با نعنا خشک، فلفل، نمک و زعفران دمکرده خوب مخلوط کرده و چرخ میکنیم. سپس مواد بریونی را با دست مانند همبرگر شکل داده و روی آن کمی پودر دارچین میریزیم و در قابلمه که کمی چرب کردهایم میگذاریم. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگرش را هم سرخ میکنیم. این کباب خوشمزه معمولا با نان سنگک خورده میشود. کمی آب گوشت روی نان ریخته، بریانی را روی آن قرار داده و با جگر سفید چرخ شده و سبزی تازه تزیین و سرو میکنیم.