طرز تهیه بزقرمه کرمانی

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو / نخود: یک پیمانه / پیاز: نیم کیلو / سیر: ۵ حبه / گردو: ۱۰۰ گرم / آب گوشت: ۲ لیوان / نعناداغ: به میزان لازم / کشک، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیازها را پوست کنده و در کمی روغن سرخ می‌کنیم. نصف پیازداغ را جدا کرده و سیر خرد شده را به باقی پیازداغ اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
نخود را هم چند ساعت قبل از پخت خیس کرده، چندبار آبش را عوض می‌کنیم و خوب می‌پزیم. گوشت را هم خرد کرده و با یک پیاز و آب می‌پزیم به طوری که وقتی پخت دو لیوان آب داشته باشد.
 همه مواد را با هم مخلوط کرده و خوب له می‌کنیم. کشک و زعفران را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم تا غذا جا بیفتد. در آخرین مرحله نمک غذا را اندازه می‌کنیم. بزقرمه را در ظرف مناسبی ریخته و با کشک، پیازداغ، گردوی خرد شده و نعناداغ تزیین و سرو می‌کنیم

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *