اسفناج یا برگ چغندر- یک کیلوگرم گوشت یا آب گوشت – به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به ذائقه شما دارد ) پیاز سرخ شده – ۲ عدد جو پخته شده – 1.5 لیوان کشک رقیق – یک کیلوگرم پونه کوهی – یک قاشق غذاخوری جو را بپزید تا له شود سپس آب گوشت را اضافه کنید .اسفناج را خرد کنید و به جو اضافه کنید. کشک را به آن بیفزایید و اگر نیاز بود کمی آب بریزید . نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا شور نشود. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزیین کنید. این آش از غذاهای محلی استان اصفهان و ابیانه است.