مواد لازم:
برنج ایرانی: ۲
پیمانه / رشته پلویی: ۲ پیمانه / گوشت چرخکرده: نیم کیلو / کشمش: یک
پیمانه / کره: ۳۰ گرم / پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری / زعفران دمکرده: ۲ قاشق
غذاخوری / پیاز متوسط: یک عدد / تخم مرغ: یک عدد / پودر دارچین، نمک، فلفل،
زردچوبه و روغن: به میزان لازم
گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده که آب آن
گرفته شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را در ظرفی ریخته و خوب ورز
میدهیم. سپس گوشت را به شکل قلقلی درآورده و سرخ میکنیم. دریک ماهیتابه
کره، پیازداغ، پودردارچین، کشمش و زعفران دمکرده را ریخته و تفت داده و
کنار میگذاریم. مقداری از این مخلفات را برای تزیین روی پلو جدا میکنیم.
برنج را یک ساعت قبل از پخت خیس کرده و در آبجوش میریزیم. وقتی برنج پخت
رشتههای خرد شده را اضافه کرده وبعد از مخلوط شدن با برنج و کمی قل زدن
آبکش میکنیم. در یک قابلمه ته دیگ گذاشته و مقداری رشته پلو ریخته و روی
آن مخلفات کشمش میریزیم تا وقتی که برنج و مخلفات تمام شود. سپس قابلمه را
روی حرارت گذاشته و برنج را دم میاندازیم. بعد ازپخت آن را در دیس ریخته و
با گوشت قلقلی، مخلفات کشمش و درصورت تمایل خلال پسته تزیین و سرو
میکنیم.
برچسبآشپزخانه آشپزی بدون رشته پلو سایت بدون طرز پخت طرز پخت غذا طرز تهیه غذای راحت غذای مجردی
مطلب پیشنهادی
ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونهاست»
سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …