گزارش تحلیلی سایت afc/پرسپولیس چگونه السد را حذف کرد؟

سایت بدون -پایگاه اینترنتی AFC در گزارشی تحلیلی نوشت: پرسپولیس پس از تساوی ۱-۱ در تهران و باتوجه به پیروزی در بازی رفت، موفق شد به فینال لیگ قهرمانان صعود کند.

نماینده ایران که با پیروزی ۱-۰ به تهران بازگشته بود، علی رغم دریافت گل در دقیقه ۱۶ آرامش و نظم خود را حفظ کرد با ضربه سیامک نعمتی در دقیقه ۴۹ تلافی کردند و همین برای صعود به فینال کافی بود.

خط میانی فشرده و متراکم مقابل السد

برانکو ایوانکوویچ تیم خود را با سیستم ۴-۴-۲ و با دو هافبک میانی (کمال کامیابی نیا و بشار رسن) به زمین فرستاد، در حالی که نعمتی و نوراللهی در دو سمت راست و چپ بودند.

این چیزی بود در کاغذ اما آن چه در واقعیت وجود داشت این بود که نوراللهی و نعمتی عمیق تر بازی می کردند. به عبارتی قصد داشتند یک واحد سخت و مستحکم در وسط زمین ایجاد کنند تا بازیکنان تکنیکی تیم السد همچون ژاوی، گابی و جونگ وو یانگ را از کار بیاندازند. پلن برانکو تا حدی موفقیت آمیز بود، چرا که السدی ها در طول بازی تنها ۶ پاس به داخل محوطه جریمه پرسپولیس ارسال کردند.

بیرانوند، الماس درخشانی که از پرسپولیس محافظت می کرد

وقتی که ۴ دقیقه تا پایان بازی مانده بود، جونگ وو یانگ سانتر زیبایی به روی دروازه پرسپولیس ارسال کرد، دقیقا در قسمتی که ژاوی یک فضای خالی در محوطه جریمه پرسپولیس پیدا کرده بود. ستاره اسپانیایی با ضربه سر دروازه پرسپولیس را تهدید کرد و نیمی از استادیوم گمان کردند که این توپ گل خواهد شد اما بیرانوند با شیرجه ای فوق العاده توپ را گرفت.

 

او علی رغم ناکامی برابر بونجاح در ابتدای بازی، در ادامه عملکرد خوبی داشت و به شکلی محکم در مقابل حملات السد ایستادگی کرد. او ۴ سیو و ۲ دفع توپ داشت و به پرسپولیس در راه صعود به فینال یاری رساند.

 

عفیف خنثی شد

 

برانکو ایوانکوویچ، شجاع خلیل زاده را که ذاتا یک دفاع میانی است به دفاع راست منتقل کرد تا مقابل اکرم عفیف ایستادگی کند. سیدجلال حسینی کاپیتان پرسپولیس نیز به او کمک می کرد. این حرکت دو طرفه تا حد زیادی موفقیت آمیز بود و باعث شد یکی از تکنیکی ترین بازیکنان خط حمله السد از کار بیفتد. دقت پاس مهاجم ملی پوش السد به ۷۵درصد رسید و که این آمار در زمین پرسپولیس ۶۵% و در زمین خودی ۸۱% بود. السدی ها تا دقیقه ۵۰ صبر کردند تا عفیف اولین ضربه اش را بزند؛ ضربه ای که بیرانوند با واکنشی مطمئن آن را گرفت. این تا پایان بازی باقی ماند.

 

 

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «آن‌قدر بارکن که بکِشد، نه آن‌قدر که بکُشد»

سایت بدون – ضرب‌المثل «آن‌قدر بار کن که بکشد، نه آن‌قدر که بکُشد» توصیه‌ای است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *