آشپزخانه ما/طرز تهیه آش کشکبا ، آشی محلی و خوشمزه

   اسفناج یا برگ چغندر-  یک کیلوگرم  گوشت یا آب گوشت  –  به مقدار لازم  ( مقدار گوشت  بستگی به ذائقه شما دارد )  پیاز سرخ شده – ۲ عدد  جو پخته شده –  1.5  لیوان کشک رقیق – یک کیلوگرم پونه کوهی – یک قاشق غذاخوری    جو را بپزید تا  له شود سپس آب گوشت را اضافه  کنید .اسفناج را خرد کنید و به  جو اضافه کنید.  کشک را به آن بیفزایید و اگر نیاز بود کمی آب بریزید . نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.  به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا شور نشود.  بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزیین کنید.  این آش از غذاهای محلی استان اصفهان و ابیانه است.

مطلب پیشنهادی

حتما باید ببینید/ آنا و پادشاه؛ تایلند به روایت خانم معلم

سایت بدون – آنا و پادشاه (Anna and the King) یک فیلم درام تاریخی و …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *