سایت بدون -مواد لازم:
بلغور گندم(یارما): یک پیمانه / گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم / هویج کوچک: ۲ عدد / سیبزمینی کوچک: ۲ عدد / پیاز متوسط: یک عدد / رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری / آب: ۲ تا۳ پیمانه / روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز را پوست کنده، درشت خرد کرده و در قابلمهای مناسب (ترجیحا تفلون و نچسب) ریخته و در کمی روغن تفت داده و سرخ میکنیم. بعد از طلایی شدن پیازداغ، گوشت چرخکرده، ربگوجه فرنگی و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. سپس هویج و سیبزمینیها را شسته، نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، حدود ده دقیقه در قابلمه را میگذاریم تا مواد کمی پخته و از حالت خامی درآید. دراین مرحله بلغور را شسته و همراه با آب و نمک به مواد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. سپس حرارت را کم میکنیم تا آب غذا تمام شود بعد در قابلمه را دمکنی میگذاریم تا غذا دم بکشد. وقتی غذا آماده شد آن را قالبی درظرف مناسبی برمیگردانیم و به دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم.
برچسبآشپزخانه آشپزخانه ما آشپزی اردبیل بدون دمی یارما سایت بدون طرزپحت
مطلب پیشنهادی
حتما باید دید/ مارمولک؛ روایت راه های رسیدن به خدا
سایت بدون – فیلم مارمولک یکی از برجستهترین و محبوبترین آثار سینمای ایران است که …