آشپزخانه ما/طرز تهیه دمی یارما غذای محلی اردبیل


سایت بدون -مواد لازم: 
بلغور گندم(یارما): یک پیمانه / گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم / هویج کوچک: ۲ عدد / سیب‌زمینی کوچک: ۲ عدد / پیاز متوسط: یک عدد / رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری / آب: ۲ تا۳ پیمانه / روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز را پوست کنده، درشت خرد کرده و در قابلمه‌ای مناسب (ترجیحا تفلون و نچسب) ریخته و در کمی روغن تفت داده و سرخ می‌کنیم. بعد از طلایی شدن پیازداغ، گوشت چرخکرده، رب‌گوجه فرنگی و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم. سپس هویج و سیب‌زمینی‌ها را شسته، نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن، حدود ده دقیقه در قابلمه را می‌گذاریم تا مواد کمی پخته و از حالت خامی درآید. دراین مرحله بلغور را شسته و همراه با آب و نمک به مواد اضافه کرده و کمی هم می‌زنیم. سپس حرارت را کم می‌کنیم تا آب غذا تمام شود بعد در قابلمه را دمکنی می‌گذاریم تا غذا دم بکشد. وقتی غذا آماده شد آن را قالبی درظرف مناسبی برمی‌گردانیم و به دلخواه تزیین کرده و سرو می‌کنیم.   

مطلب پیشنهادی

پیشنهاد سریال/صورت فلکی؛سرگشتگی و یاس یک فضانورد

مینی‌سریال «صورت فلکی» که پخش آن به تازگی تمام شده اثری در ژانر ترکیبی روان‌شناختی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *