مواد لازم
گشنیز خرد شده – یک قاشق سیر رنده شده – یک قاشق چای خوری نمک – به میزان لازم پودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوری روغن – یک قاشق غذاخوری زیره – ۲ قاشق چای خوری پودر کاری- یک قاشق چای خوری زنجبیل له شده – یک قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوری پیاز ریز شده – ۲ عدد مرغ – ۸ تکه خامه کم چرب – دوسوم پیمانه ماست چکیده – ۱۵۰ میلی لیتر فلفل سیاه – ۳ عدد هل سبز- ۳ عدد کره – ۱۰۰ گرم فلفل سبز خرد شده – ۲ عدد
سایت بدون -روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید. زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید. خامه را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلوی ساده میل کنید.