طرز تهیه رشته پلو را بشناسیم


​​​​​​​مواد لازم: 
برنج ایرانی: ۲ پیمانه / رشته پلویی: ۲ پیمانه / گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو / کشمش: یک پیمانه / کره: ۳۰ گرم / پیازداغ: ۲ قاشق غذاخوری / زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری / پیاز متوسط: یک عدد / تخم مرغ: یک عدد / پودر دارچین، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده که آب آن گرفته شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را در ظرفی ریخته و خوب ورز می‌دهیم. سپس گوشت را به شکل قلقلی درآورده و سرخ می‌کنیم. دریک ماهیتابه کره، پیازداغ، پودردارچین، کشمش و زعفران دم‌کرده را ریخته و تفت داده و کنار می‌گذاریم. مقداری از این مخلفات را برای تزیین روی پلو جدا می‌کنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت خیس کرده و در آبجوش می‌ریزیم. وقتی برنج پخت رشته‌های خرد شده را اضافه کرده وبعد از مخلوط شدن با برنج و کمی قل زدن آبکش می‌کنیم. در یک قابلمه ته دیگ گذاشته و مقداری رشته پلو ریخته و روی آن مخلفات کشمش می‌ریزیم تا وقتی که برنج و مخلفات تمام شود. سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و برنج را دم می‌اندازیم. بعد ازپخت آن را در دیس ریخته و با گوشت قلقلی، مخلفات کشمش و درصورت تمایل خلال پسته تزیین و سرو می‌کنیم. 

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *