طرز تهیه واویشکا؛ یک غذای خوشمزه گیلانی

مواد لازم:
 گوشت چرخ کرده: نیم کیلو / گوجه فرنگی متوسط: ۳ عدد / رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری / پیاز بزرگ: یک عدد / سیر: ۲ حبه / آب: نصف لیوان / تخم مرغ: ۲عدد / گرد غوره: یک قاشق غذاخوری / زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
سایت بدون -سیر و پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت را همراه رب گوجه و زردچوبه به سیر و پیاز اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوشت سرخ شود. بعد گوجه فرنگی‌ها را خرد کرده و با نصف لیوان آب، فلفل، نمک و گرد‌غوره به گوشت اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم می‌کنیم تا آب گوشت تمام شود.
در این مرحله تخم مرغ‌ها را روی گوشت ریخته و در ظرف را می‌گذاریم تا بپزد. برای پخت این خورشت خوشمزه شمالی به جای گوشت می‌توانیم از جگرسیاه و سفید و دل گوسفند هم استفاده کنیم. خورشت که آماده شد و جا‌افتاد آن را با برنج سرو می‌کنیم.  

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قاپ قمارخونه‌است»

سایت بدون- قاپ یکی از ۲۶ استخوان پای گاو و گوسفند است که به شکل …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *