سایت بدون -مواد لازم:
ماهی کولی: نیم کیلو / مغز گردو: ۳۰۰ گرم / سبزی (ریحان، مرزه و گشنیز): نیم کیلو / آب: ۴ لیوان / آبغوره: یک قاشق غذاخوری / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
گردو را آسیاب کرده و با چهار لیوان آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا بپزد و به روغن بیفتد.
پوست ماهیها را گرفته و نمک و زردچوبه به آن زده و در کمی روغن سرخ میکنیم. سبزیها را شسته، خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم و به گردو اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. سپس ماهی سرخ شده، نمک، زردچوبه و درنهایت آبغوره را به گردو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم. قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم تا مواد پخته و غذا جا بیفتد.
در آخرین مرحله این خورشت خوش طعم را در طرف مناسبی ریخته و با برنج ایرانی معطر سرو میکنیم.
برچسبآشپزخانه آشپزخانه ما آشپزی آموزش آشپزی طرز پخت غذا طرز تهیه طرزپخت كولی غورابیج
مطلب پیشنهادی
ریشه و داستان ضرب المثل «مادر را دل سوزد، دایه را دامن»
سایت بدون- این ضربالمثل یکی از پرمعناترین و عمیقترین تعابیر در ادبیات فارسی است که …