آشپزخانه ما /طرز تهیه کولی غورابیج غذای محلی گیلانی


سایت بدون -مواد لازم: 
ماهی کولی: نیم کیلو / مغز گردو: ۳۰۰ گرم / سبزی (ریحان، مرزه و گشنیز): نیم کیلو / آب: ۴ لیوان / آبغوره: یک قاشق غذاخوری / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
گردو را آسیاب کرده و با چهار  لیوان آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم تا بپزد و به روغن بیفتد. 
پوست ماهی‌ها را گرفته و نمک و زردچوبه به آن زده و در کمی روغن سرخ می‌کنیم. سبزی‌ها را شسته، خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم و به گردو اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم. سپس ماهی سرخ شده، نمک، زردچوبه و درنهایت آبغوره را به گردو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم. قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم تا مواد پخته و غذا جا بیفتد. 
در آخرین مرحله این خورشت خوش طعم را در طرف مناسبی ریخته و با برنج ایرانی معطر سرو می‌کنیم.    

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «قال گذاشتن»

سایت بدون – در قدیم نقالان، پرده خوانان، تعزیه خوانان و قصه گو ها برای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *