سایت بدون -مواد لازم:
ماهی کولی: نیم کیلو / مغز گردو: ۳۰۰ گرم / سبزی (ریحان، مرزه و گشنیز): نیم کیلو / آب: ۴ لیوان / آبغوره: یک قاشق غذاخوری / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
گردو را آسیاب کرده و با چهار لیوان آب در قابلمهای ریخته و روی حرارت کم میگذاریم تا بپزد و به روغن بیفتد.
پوست ماهیها را گرفته و نمک و زردچوبه به آن زده و در کمی روغن سرخ میکنیم. سبزیها را شسته، خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم و به گردو اضافه کرده و خوب تفت میدهیم. سپس ماهی سرخ شده، نمک، زردچوبه و درنهایت آبغوره را به گردو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط میکنیم. قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم تا مواد پخته و غذا جا بیفتد.
در آخرین مرحله این خورشت خوش طعم را در طرف مناسبی ریخته و با برنج ایرانی معطر سرو میکنیم.
برچسبآشپزخانه آشپزخانه ما آشپزی آموزش آشپزی طرز پخت غذا طرز تهیه طرزپخت كولی غورابیج
مطلب پیشنهادی
بهلول قاتل آزاد شد
مرد ۶۵ساله که به اتهام قتل و دفن جسد دختر نوجوانی در باغچه خانهاش در …