وقت خریدن میوه و سبزی این ۶ نکته را مدنظر داشته باشید

۶
     ۱) میوه‌های لک‌دار و خراب را نخرید زیرا مشخص است مدت‌ها از زمان چینش این نوع میوه‌ها از بوته یا درخت گذشته و ارزش غذایی آنها به شدت پایین آمده است.


     2) دنبال میوه‌های خیلی درشت نباشید. میوه‌هایی با اندازه طبیعی بخرید. برای درشت شدن میوه‌ها از کود و سم بیشتری استفاده می‌شود. میزان نیترات که ماده‌ای سرطان‌زاست در کود و سموم شیمیایی بالاست. میوه و سبزیجات حاوی نیترات هم بزرگ‌ترند هم تیره و کدر.


     3) میوه‌هایی که بریدگی و شکستگی دارند را کنار بگذارید. اکسیداسیون باعث کاهش ارزش غذایی در این میوه‌ها شده است.


     4) میوه‌های فصلی بخرید و از خرید میوه‌های انباری اجتناب کنید. میوه‌های انباری کال چیده می‌شوند و ارزش غذایی آنها بسیار پایین است.


     5) تا جای ممکن از محصولات گلخانه‌ای استفاده نکنید زیرا در معرض نور خورشید نبوده‌اند و ویتامین کمتری دارند.


     6) گرچه میوه‌های صادراتی یا گلخانه‌ای زیباترند اما اصلاح ژنتیکی آنها سبب تغییر فلور روده و مقاوم شدن بدن به آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود.

مطلب پیشنهادی

ریشه و داستان ضرب المثل «به پیسی افتادن»

سایت بدون – پیس به ترکی می شود، زشت یا بد به پیسی افتادن یک …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *