آخرین خبرها

پشت پرده کباب‌های ارزان قیمت چیست؟

صحبت های سرپرست اداره فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو از پشت پرده کباب های ارزان قیمت در برخی رستوران ها در فضای مجازی بازتاب وسیعی داشت. دکتر عزیزی درباره نحوه تهیه این کباب های ارزان گفته: «در کباب‌های ارزان قیمت، سنگدان‌های مرغ معمولا از کشتارگاه‌های مجاز خریداری و با مقدار زیادی سویای چرخ کرده مخلوط می‌شود و به همین دلیل غذای ارائه شده به مشتری ارزان‌تر از سایر اماکن تهیه و طبخ غذاست.» بسیاری از کاربران به این صحبت ها واکنش نشان دادند. کاربری نوشت: «اگه واقعا فاسد نباشه که خیلی هم خوبه، آدم زن و بچه اش رو می بره بیرون بهشون کباب میده اونم با قیمت ارزون.» کاربر دیگری نوشت: «کاش نظارت باشه که واقعا همینایی که گفتن توی این کباب ارزونا باشه نه گوشت فاسد و …»  

برچسب‌ها: , , , , ,

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

add_action('wp_head','telegram_seo_link'); function telegram_seo_link(){ if (is_single()) { global $post; $thumbnail = wp_get_attachment_image_src( get_post_thumbnail_id($post->ID), 'full' ); echo ' '; } }